Όλοι οι υγειονομικά ευαίσθητοι χώροι έχουν την ανάγκη απολύμανσης, για την καταπολέμηση και αδρανοποίηση ιών, μικροβίων, βακτηρίων και μυκήτων για την εξάλειψη του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων και της μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.Η COVIDBUSTERS διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό που σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μικροβιοκτόνα :

-Μπορεί να σας απαλλάξει από θετικά και αρνητικά κατά Gram βακτήρια όπως Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Legionella pneumophila, Listeria monocytogenes, MRSA, Mycobacterium smegmatis, Proteus mirabilis, Klebsiella pneumoniae, Salmonella choleraesuis κ.ά.

-Μπορεί να σκοτώσει πλήθος ιών όπως HIV, Influenza A2-Asian (Ιός κοινής γρίπης), Hepatitis B virus, Adeno Virus Type 2, Herpes, Simplex Vaccinia Virus, IBR/JPV Colorado virus, Poxvirus Newcastle Disease, Virus Grippal PR8, Orthomyxovirus, Rhabidovirus.

-Να ελέγξει παθογόνους μύκητες όπως : Trichophyton mentagrophytes, Candida albicans, μούχλα ή να

-Προλάβει την ανάπτυξη ή να εξαλείψει άλγη Chlorella pyrenoidosa, Phormidium inundatumare

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ COVID

Ο νέος κορονωϊός μπορεί να εξαπλωθεί όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε στενή επαφή μεταξύ τους – συνήθως σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων για περισσότερο από 15 λεπτά – και κάποιος φορέας της νόσου (γνωστή ως COVID-19) βήξει, φταρνιστεί, αναπνέει ή συνομιλεί μαζί τους. Αυτές οι ενέργειες παράγουν σταγονίδια που μπορούν να προσγειωθούν στις μύτες και στο στόμα άλλων ανθρώπων, εξαπλώνοντας έτσι τη μόλυνση. Επίσης ίσως είναι δυνατό να εισπνεύσουν τα σταγονίδια προτού αυτά προσγειωθούν στο σώμα τους. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να νοσήσει από COVID-19 αγγίζοντας μια επιφάνεια μολυσμένη με τον ιό και μετά αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα.

Για αυξημένη προστασία από το νέο κορονωϊό, οι φορείς Δημόσιας Υγείας σε όλο τον κόσμο συνιστούν καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση των “περιοχών υψηλής αφής”, όπως είναι οι επιφάνειες που αγγίζουμε πιο συχνά. Δεδομένου ότι τα χέρια ευθύνονται για την μεταφορά βακτηρίων, ιών και άλλων μικροβίων, αυτά τα σημεία τείνουν να συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο επιμολυσμένων σημείων, όπως για παράδειγμα: τα πόμολα, οι διακόπτες φωτός, τα τραπέζια, τα τηλεχειριστήρια, οι λαβές, τα γραφεία, οι τουαλέτες, οι νεροχύτες και οι καρέκλες. Βασικά, οτιδήποτε οι άνθρωποι αγγίζουν ειδικά αν πρόκειται για σκληρή επιφάνεια δεδομένου ότι οι ιοί γενικά επιζούν περισσότερο σε σκληρές επιφάνειες παρά σε μαλακές και πιο πορώδεις. Οι ιδιαιτερότητες της εποχής που έχουν προκύψει με την πανδημία του COVID 19 οδήγησαν στην ανάγκη εφαρμογής νέων εξειδικευμένων προϊόντων και μεθόδων εφαρμογής. Η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και καινοτόμα προϊόντα για εφαρμογές απολύμανσης.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

      Η εταιρεία μας προσπαθώντας να παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία για εσάς και την επιχείρησή σας, διαθέτει πιστοποιημένα συστήματα αποστείρωσης αέρα εσωτερικών χώρων. Μία μέθοδος αποτελεσματική  και φιλική προς το περιβάλλον, που καταστρέφει κάθε μικροοργανισμό προσβάλλοντας απευθείας το DNA του και εξουδετερώνει εκτός όλων των άλλων, τους παθογόνους οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων και του στελέχους SARS-Cov-2. Μετά την εφαρμογή ο αέρας εξέρχεται αποστειρωμένος και καθαρός. Η εφαρμογή λαμβάνει χώρα με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να απαιτείται η απομάκρυνση ανθρώπων από το χώρο εφαρμογής. Παγκόσμιοι οργανισμοί όπως οι FDA, WHO, CDC, ASRHAE, HPA έχουν ήδη ενσωματώσει την τεχνολογία UVGI στα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφαλείας. Διαθέτουμε αντίστοιχο εξοπλισμό για το χώρο σας, το κατάστημά σας ή το όχημά μας.

    Καλέστε σήμερα κιόλας τον επιστημονικό μας συνεργάτη προκειμένου να σας ενημερώσει για το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχουμε. Στη μάχη κατά των ιών είμαστε μαζί και θα κερδίσουμε!!!