Η Απεντόμωση αποτελεί αναπόσπαστη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς – βιομηχανικούς χώρους αλλά και για οικίες, δεδομένου ότι οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες είναι συχνά φορείς μολυσματικών ασθενειών.

                                                         

Η επιχείρησή μας παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα απεντόμωσης για την καταπολέμηση κάθε είδους εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σκώρος, σφήκα), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα, εκατοντάποδα, σκορπιός, τερμίτες, σαράκι).

Το πρόγραμμα απαρτίζεται από τρία στάδια:

  1. Επίσκεψη στο χώρο σας και αυτοψία
  2. Ταυτοποίηση του εντόμου και εντοπισμός των εστιών μόλυνσης
  3.  Χρήση του κατάλληλου φαρμάκου και της κατάλληλης εφαρμογής για την καταπολέμηση του ανεπιθύμητου πληθυσμού

Η συχνότητα της απεντόμωσης εξαρτάται κυρίως από το πόσο επιβαρυμένος είναι ο χώρος.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας έχουν αδειοδότηση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνοδεύονται επίσης με τεχνικά φυλλάδια όπου με λεπτομέρεια περιγράφεται ο τρόπος δράσης, ο τρόπος εφαρμογής, τα χαρακτηριστικά τους και άλλα στοιχεία. Η χρήση τους προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες χρήστες και την εφαρμογή τους εποπτεύει εξειδικευμένος επιστήμονας . Τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές και κατοικήσιμους χώρους. Είναι ασφαλή, άοσμα και εντελώς ακίνδυνα για τους ανθρώπους και τα θηλαστικά. Είναι επίσης μη τοξικά (ατοξικά) και επομένως επιτρέπουν την άμεση χρήση του χώρου μετά την εφαρμογή. Εμπεριέχουν ουσίες οι οποίες διασπώνται στο περιβάλλον. Δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες.

 Προσοχή: Καλέστε μας ευθύς μόλις διαπιστώσετε την ύπαρξη εντόμων, προκειμένου να αποφευχθεί η εναπόθεση αυγών και ο πολλαπλασιασμός τους.

ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.